Tiny HOUSE DEFINITION

Som navnet indikerer, så er Tiny Houses mindre hjem der varierer i størrelse fra 10-40 kvadratmeter. Det betyder dog ikke at du skal gå på kompromis med hverken komfort eller levestandard, da de vigtigste funktioner blot er samlet på færre kvadratmeter. Helt naturligt vil det også betyde at du skal bruge mindre tid på rengøring og dine leveomkostninger vil reduceres markant. Du får altså mere tid til fritidsaktiviteter, samvær med familien eller nyde en god bog i dit nye yndlings-spot i dit nye Tiny House.

Tiny Houses er et miljøvenligt byggeri

I forlængelse af de personlige fordele for dig, som er øget livskvalitet og reducering af omkostninger, så afsætter Tiny Houses også et mindre CO2 aftryk end villaer og parcelhuse og er dermed bedre for miljøet. Tiny Houses giver også muligheden for økonomisk frihed, idet boligudgifterne er markant lavere end ved traditionelle boligformer. Her får man eget hjem til en overkommelig pris. Denne tilgang er også i tråd med FN’s verdensmål om at sikre alles adgang til pålidelig bæredygtig og moderne energi til en overkommelig pris.
 

Fællesskab og inklusion

Med opførelsen af Tiny Houses ønsker vi ikke kun at bygge boliger men også at skabe meningsfulde fællesskaber. Det vil vi blandt gøre med et aktivitetshus, hvor der vil være mulighed for at afholde krea-aftener, kurser, aktiviteter i forbindelse med højtider og andre events. Der vil også være et fælleshus, hvor der kan afholdes faste spisearrangementer for eksempel påskefrokost og julefrokost. Her lægger vi vægt på at skabe et inkluderende fællesskab med samvær i forbindelse med fællesspisninger

En boligform for alle

Vælger du at bosætte dig i et Tiny House får du en mere fri livsstil, hvor du kan blive del af et solidt fællesskab. Samtidigt kan du også trække dig tilbage til dig egen bolig, læne dig tilbage og nyde dit eget selskab. Tiny Houses giver muligheden for at prøve livet i en mindre bolig, der rummer store muligheder.

Kontakt os her Kontakt os her