Hovedstadens pulserende liv

I København er der rig mulighed for mange ekstraordinære oplevelser. Byen der er vågen 24/7, omfavner dig med sin charmerende ånd, sine historiske bygninger og moderne arkitektur. Om du er til vilde oplevelser og byliv eller historie, kunst og gastronomi så kan du finde det hele her. Et besøg i hovedstaden bliver aldrig kedeligt. Og har du lyst til at tage på en lidt længere tur, kan du også kigge på oplevelser i Københavns omegn og Nordsjælland.

Regitze Schelske
Holiday Homes

Den lille havfrue

Seværdigheder

I København er det oplagt at se Den Lille Havfrue, Nyhavn, Rundetårn og Glyptoteket. Har du lyst til lidt mere action, kan du tjekke Copenhagen Pride ud eller gå en tur på det brostensbelagte Christianshavn og ende i Vor Frelsers Kirkes guldspir med udsigt over Christiania.

Gastronomi

København byder på gourmetmad i særklasse, og har du altid drømt om at besøge en Michelin restaurant, kan du prøve f.eks. Geranium eller Kadeau. Lidt mere jordnært er det hos Cafe Victor eller til en champagnebrunch hos Nimb. Og skal det være mere cool, skal du til Kødbyen.

Aktiviteter for børn

I Nordhavn ligger Lüders Konditag, hvor børn kan udfolde sig, imens de voksne deltager eller nyder udsigten over Københavns havn. I kan også besøge Københavns ZooDen Blå PlanetRundetårn eller booke tid til en kreativ oplevelse hos Børnemuseet på Frederiksberg.

Shopping

Skal du shoppe i København, må du ikke glemme Strøget, og i Østergade finder du Hovedstadens mest luksuriøse butikker. Det er også her, du finder Illum og Magasin, som har alt, hvad hjertet kan begære. Vil du prøve noget andet end Strøget, kan du f.eks. besøge Fisketorvet.

Tivoli

Forlystelser

Tivoli er en af Københavns mest populære oplevelser. Men har du allerede prøvet det, skal du måske en tur til Casino Copenhagen. Er du mere til gru og gys kan du prøve et af de mange escape rooms hos Escape Copenhagen, som også lader dig prøve kræfter med virtual reality. 

Sport

Har du brug for en ekstraordinær oplevelse i sportens tegn, skal du et smut forbi Copenhill skibakke. Gør som Københavnene, og tag en løbetur om Søerne eller i en af Københavns skønne parker. Eller lej en cykel og lad en af de mange nye cykelbroer føre dig gennem København.

Markeder

Torvehallerne er Københavns hyggeligste madmarked. Du kan også være heldig at finde et fint marked på Kongens Nytorv eller Kultorvet. Besøger du København i juletiden, skal du forbi HC Andersens Julemarked på Nytorv eller Deutschs julemarked på Højbro Plads.

Guidede ture

Noget af det mest fantastiske ved København er kanalerne. De giver ikke kun en speciel atmosfære, men også mulighed for at se København fra vandet. Du kan også tage en guidet tour på Amalienborg, hvor Dronningens kongelige livgarde holder vagt.

Parker

I København finder du en masse dejlige grønne områder. Og bor du centralt, er Kongens HaveØrstedsparken og  parkens legeplads, Botanisk have og Kastellet gode muligheder. Kommer du forbi Amager, kan det smukke Kalvebod fælled og Amager Naturcenter anbefales.

4 VÆRELSES LEJLIGHED I HJERTET AF KØBENHAVN!

Lejlighed i hjertet af københavn, et stenkast fra kødbyen og Tivoli.

Book her!

Derfor skal du leje en feriebolig hos os

Luksuriøse ferielejligheder

Når du lejer en feriebolig hos Holiday Homes er du garanteret et ophold i dejlige omgivelser. Både ferieboliger og områder er nøje udvalgte, og vi udlejer udelukkende luksuriøse ferieboliger, så du er sikret et kvalitetsbevist valg til netop din ferie. 

Hygiejne

Det er fortsat meget vigtigt for os at opretholde et højt niveau af hygiejne. Vi er derfor ekstra opmærksomme på, at alt bliver grundigt sprittet af i vores boliger mellem bookinger. Der er ligeledes håndsprit tilgængelig til fri afbenyttelse i alle boliger.

Tilfredse kunder

Vi bestræber os på at alle vores kunder er tilfredse. Med et ophold hos Holiday Homes er din tilfredshed vores højeste prioritet. Har du spørgsmål eller kommentarer opfordrer vi til at kontakte os.

Vi glæder os til at høre fra dig!

Refundering ved afbestilling

Vi yder fuld refundering ved afbestilling indenfor de første 24 timer efter booking. Ved afbestilling i op til 40 dage inden ankomst yder vi refundering af opholdets pris minus depositum. For mere info se FAQ og handelsbetingelser.

Ingen skjulte gebyrer

Du får muligheden for at betale for din ferie med kendte betalingsmetoder. Samtidig bliver ingen ekstra renter eller gebyrer pålagt, så du ved præcis, hvad din endelige pris bliver inden du bestiller ved os.

Holiday Homes logo