Skøn villalejlighed i Brønshøj

Indbydende ferielejlighed med dejlig have i et roligt villaområde med rig mulighed for at udforske København fra en unik vinkel

Læs mere her! Læs mere om ferielejemålet

4 VÆRELSES LEJLIGHED I HJERTET AF KØBENHAVN

Fantastisk beliggende lejlighed i hjertet af København! Skandinavisk indretning, med et minimalistisk touch, som giver en ægte Københavnsk vibe

Læs mere her! Læs mere om ferielejemålet

Oplev København!

Oplev hovedstadens pulserende liv. Find inspiration til seværdigheder, restaurant besøg, guidede turer, shopping og meget mere!

Indre by Brønshøj
København

Derfor skal du leje en feriebolig hos os

Luksuriøse ferielejligheder

Når du lejer en feriebolig hos Holiday Homes er du garanteret et ophold i dejlige omgivelser. Både ferieboliger og områder er nøje udvalgte, og vi udlejer udelukkende luksuriøse ferieboliger, så du er sikret et kvalitetsbevist valg til netop din ferie. 

Hygiejne

Det er fortsat meget vigtigt for os at opretholde et højt niveau af hygiejne. Vi er derfor ekstra opmærksomme på, at alt bliver grundigt sprittet af i vores boliger mellem bookinger. Der er ligeledes håndsprit tilgængelig til fri afbenyttelse i alle boliger.

Tilfredse kunder

Vi bestræber os på at alle vores kunder er tilfredse. Med et ophold hos Holiday Homes er din tilfredshed vores højeste prioritet. Har du spørgsmål eller kommentarer opfordrer vi til at kontakte os.

Vi glæder os til at høre fra dig!

Refundering ved afbestilling

Vi yder fuld refundering ved afbestilling indenfor de første 24 timer efter booking. Ved afbestilling i op til 40 dage inden ankomst yder vi refundering af opholdets pris minus depositum. For mere info se FAQ og handelsbetingelser.

Ingen skjulte gebyrer

Du får muligheden for at betale for din ferie med kendte betalingsmetoder. Samtidig bliver ingen ekstra renter eller gebyrer pålagt, så du ved præcis, hvad din endelige pris bliver inden du bestiller ved os.

Holiday Homes logo