Brønshøj – en alsidig bydel

I Brønshøj venter dig en oplevelse udover det sædvanlige. Med nogle af Storkøbenhavns bedste grønne områder, mangfoldige madoplevelser og særlige shoppemuligheder er du garanteret et spændende ophold. Den lille køretur ind til den historiske indre by i København fører dig gennem bydelen Nørrebro, som i 2020 blev kåret som en af verdens mest hippe bydele af magasinet Time Out. Læs også vores anbefalinger til oplevelser i København.

Regitze Schelske
Holiday Homes

Seværdigheder

Besøg Assistentens Kirkegård og se danmarks mest berømte gravplads: H.C. Andersens. Er du i Brønshøj i august måned, afholdes Copenhagen Historic Grand Prix, hvor Prins Joachim trofast er med. Eller tag til Brønshøj vandtårn, som idag er spille- og udstillingssted.

Mad oplevelser

Vil du spise lokalt skal du prøve Cafe Staalvand som er Brønshøj’s samlingspunkt og værdsat for deres burgere. Er du mere til sund nordisk tapas kan Spisested Nr. 1 anbefales. På vej til indre by kan du tage forbi hyggelige Stefanos eller en af de mange shawarma-restauranter.

Forlystelser

Hvis du tager turen ud af Frederikssundsvej og op ad Nørrebrogade, vil du opleve en fantastisk diversitet, som kun en storby kan byde på. Og i nabobydelene Nord-Vest og Nørrebro, finder du en masse trendy steder, fx Superkilen Park og Jægersborggade.

Shopping

Brønshøj er over de seneste par år blevet centrum for en masse brudekjolebutikker og kunstgallerier. Besøg Krøyers Brudekjoler, hvor prinsessedrømme får lov at udfolde sig, tag et smut forbi Galleri Gofs eller besøg conceptuallyugly‘s Instagram-konto og find din næste unikke shoppingoplevelse.

Sportsaktiviteter

Fra Brønshøj er det oplagt at tage en cykeltur ind til søerne. Her kan du, i de varme måneder, leje en vandcykel og sejle rundt ved Dronning Louises bro. Du kan også booke tid til en af Grøndalscenterets mange sjove sportsgrene og aktiviteter.

Aktiviteter for børn

Brønshøj byder på masser af udendørs legepladser, og om sommeren bliver et hjørne af Brønshøj Torv forvandlet til en soppesø til stor fornøjelse for de allermindste. Kræver vejret en indendørsaktivitet kan et besøg i KU.BE eller Eksperimentarium være gode forslag.

Markeder

Denne del af København har masser af markeder, f.eks. Brønshøj Torv loppemarked. På den gamle Bellahøj campingplads afholdes der også med jævne mellemrum markeder. Og lokationen lægger desuden plæne til Bellahøj Kræmmermarked og Børnehjælpsdagens Marked.

Guidede ture

Er du interesseret i ølbrygning og ølsmagning, kan du bestille en rundvisning på Nørrebro Bryghus. Eller måske lyder en rundvisning med politiet i Nørrebro’s gader sjovere? Med Hamlet Tours kan du endda få en privat tour for kun dit selskab, skræddersyet til jeres ønsker.

Natur

Brønshøj er kendt for Utterslev mose og dens mange små åndehuller, som især skal opleves ved solopgang eller solnedgang. Tag også offentlig trafik til Dyrehaven, hvor du kan opleve de mange hjorte og vandre den lange tur forbi Eremitageslottet og ud til det historiske Mølleåen.

SKØN VILLALEJLIGHED I BRØNSHØJ

Skøn ferielejlighed med dejlig have i et roligt villaområde med rig mulighed for at udforske København fra en unik vinkel

Book her!

Derfor skal du leje en feriebolig hos os

Luksuriøse ferielejligheder

Når du lejer en feriebolig hos Holiday Homes er du garanteret et ophold i dejlige omgivelser. Både ferieboliger og områder er nøje udvalgte, og vi udlejer udelukkende luksuriøse ferieboliger, så du er sikret et kvalitetsbevist valg til netop din ferie. 

Hygiejne

Det er fortsat meget vigtigt for os at opretholde et højt niveau af hygiejne. Vi er derfor ekstra opmærksomme på, at alt bliver grundigt sprittet af i vores boliger mellem bookinger. Der er ligeledes håndsprit tilgængelig til fri afbenyttelse i alle boliger.

Tilfredse kunder

Vi bestræber os på at alle vores kunder er tilfredse. Med et ophold hos Holiday Homes er din tilfredshed vores højeste prioritet. Har du spørgsmål eller kommentarer opfordrer vi til at kontakte os.

Vi glæder os til at høre fra dig!

Refundering ved afbestilling

Vi yder fuld refundering ved afbestilling indenfor de første 24 timer efter booking. Ved afbestilling i op til 40 dage inden ankomst yder vi refundering af opholdets pris minus depositum. For mere info se FAQ og handelsbetingelser.

Ingen skjulte gebyrer

Du får muligheden for at betale for din ferie med kendte betalingsmetoder. Samtidig bliver ingen ekstra renter eller gebyrer pålagt, så du ved præcis, hvad din endelige pris bliver inden du bestiller ved os.

Holiday Homes logo