Mangler du en plads i et kontorfællesskab og gerne i hjertet af København? Hos Fredgaard Estate byder vi indenfor i vores hyggelige og lyse kontorlokaler med højt til loftet

Vi tilbyder kontorpladser midt på Strøget i København kun 2 minutters gang fra Rådhuspladsen, og derfor rig mulighed for nem offentlig transport og adgang til et hav af caféer til kaffemøder eller en rask gåtur for et friskt pust i en travl arbejdsdag. Kontorfællesskabet ligger på Frederiksberggade 26 med fantastisk udsigt fra fjerde sal over Københavns hustage, Rådhuset og Christansborg.

Fleksibelt kontorfællesskab med mange fordele og plads til fordybelse

Udover den centrale placering og smukke udsigt byder en plads i Fredgaard Estates kontorfællesskab på mange andre fordele. Vi holder en afslappet atmosfære med respekt for det stilrene og professionelle udtryk med plads til ro og fordybelse. Vi byder på hæve-/sænkeborde, en god kontorstol samt en arkitektlampe. Det er muligt at vælge mellem enten en fast- eller flexplads til priser fra 900 kr./måned, som er momsfritaget. Uanset hvilken type plads du vælger, har du altid adgang til et veludstyret køkken, 5G wi-fi samt et velindrettet mødelokale. Derudover indgår rengøring, vand, varme og el også i prisen. Der er ligeledes mulighed for postkasse på adressen.

Mangfoldigt fællesskab med rig mulighed for at udvide netværket

I Fredgaard Estates kontorfællesskab bliver du automatisk en del af en hverdag præget af en god omgangstone. Vi bestræber os på at skabe en hyggelig og indbydende stemning i vores lokaler. Derfor ser vi det også som en selvfølge, at der skal være plads til sociale arrangementer. Vi lægger stor vægt på fællesfrokoster, fredagsbar og gode samtalestunder om kaffemaskinen. Det sociale fællesskab kan være mindst lige så vigtigt som det professionelle i en hektisk hverdag, og vi indbyder derfor alle på kontoret til at deltage. Ligeledes er der rig mulighed for at udvide dit professionelle netværk, da kontoret primært huser iværksættere og andre mindre virksomheder, der alle brænder for det de laver. Du bliver altså en del af en mangfoldig arbejdsplads og et alsidigt netværk, så snart du træder ind ad døren.

Kontor med styr på faciliteterne

Udover de førnævnte fordele som f.eks. 5G wi-fi og veludstyret køkken, huser lokalerne ligeledes en garderobe, toilet med bad, hyggeligt opholdsrum med sofa, og der er elevator lige til døren på fjerde sal. Vores lyse lokaler er præget af ovenlysvinduer, der bringer dagslyset ind hele dagen, for et godt fysisk arbejdsmiljø. Med adresse midt i København ligger kontoret i én af de dyrere parkeringszoner. Som erhvervsdrivende er det dog muligt at opnå en erhvervslicens, så hvis du foretrækker transport med bil, er det derfor muligt at opnå rabat på parkering.

Ønsker du at læse mere, kan du finde yderligere information ved at gå til siden for kontorfællesskabet. Hvis du har spørgsmål eller ønsker en fremvisning er du desuden meget velkommen til at kontakte os her