HANDELSBETINGELSER

Holiday Homes handelsbetingelser

 Vi tager forbehold for eventuelle trykfejl, prisfejl samt tekniske fejl der vedrører booking.

Betaling

Når der bookes et ophold hos Holiday Homes foretager vi en reservering af beløbet på kundens kreditkort inden for 24 timer. Vi hæver 50% af beløbet med det samme og det resterende beløb 4 uger før opholdet. Kunden kan vælge at betale det fulde beløb eller ad flere rater. 

 

Der hæftes først for booking når købet er gennemført. Holiday Homes forbeholder sig retten til at udleje ferieboliger til anden side indtil et køb er fuldt gennemført og kunden har modtaget ordrebekræftelsen.

Alle priser vist, på siden er incl moms.

O.B.S. Vi gemmer kundens kort oplysninger så der kan efterkræves betalinger, hvis der er sket skade på ejendommen under opholdet.

 

Afbestilling​ ​

Der gives fuld refundering ved afbestilling senest 24 timer efter booking. Ved afbestilling af bookede feriebolig i op til 40 dage inden ankomst frafalder retten.

Vi anbefaler desuden at du holder dig opdateret med din egen rejseforsikring, som i visse tilfælde vil dække omkostninger i forbindelse med afbestilling af ferieboliger.

Generelle vilkår

Ferieboligen må ikke bebos af flere personer end det opførte antal. Ved indgåelse af lejeaftalen erklærer lejer at være fyldt 18 år og at være myndig.

Når der bookes en feriebolig hos Holiday Homes vil kunden modtage en manual til det pågældende hus (Dette gælder ikke lejligheden på Strøget). Her findes generelle regler, vejledning i brugen af inventaret osv. Det er vigtigt at alle retningslinjer som er beskrevet i manualen, overholdes.

Ved ankomst​​​ ​

Ved ankomst til feriehuset bedes lejeren tjekke, om alt er, som det skal være. Hvis der er mangler, tilrådes det at informere om dette med det samme. Dermed har Holiday Homes mulighed for at rette op på dette hurtigst muligt. 

I de fleste tilfælde vil Holiday Homes hurtigt kunne udbedre, men er manglen af mere teknisk karakter, kan det ske kyndig hjælp skal tilkaldes og der derfor kan gå nogle dage. Holiday Homes bestræber sig dog altid på at udbedre mangler indenfor rimelig tid.

Ved afrejse​​​​ ​

Ved afrejse bedes feriehuset efterladt som det ønskes at kunden selv overtager det. Det indebærer at huset er ryddeligt, ting er sat tilbage på deres plads og skrald er fjernet. Almindelig rengøring, fx opvask efter brug af køkken er påkrævet ved afrejse. En endelig slutrengøring foretages af et eksternt rengøringsservice efter hvert ferieophold. Dette er for at opretholde visse standarder og sikre at boligen er klar til nye feriegæster. 

Holiday Homes udfører jævnligt stikprøver på slutrengøringen. Skulle rengøringen dog alligevel ikke leve op til forventningerne bedes der rettes henvendelse til Holiday Homes, som anført under punktet; Ved ankomst.

Holiday Homes​​​​​ ​​​​​​ ​

Firmaet er CVR-registreret til følgende adresser:
Virksomhedens juridiske navn: Fredgaard

Frederiksberggade 26

CVR: 25 53 13 45 

Mail: info@holiday-homes.nu

web: Fredgaardestate.dk

Holiday Homes logo